Wijziging doorgeven

Gaat uw organisatie verhuizen? Heeft u een nieuwe bedrijfsnaam of een nieuw factuuradres? Geef uw wijzigingen alstublieft door via het onderstaande formulier.

Heeft u vragen over het doorgeven van uw wijzigingen? Onze helpdesk- en servicemedewerkers zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur via 02 720 61 28. Wilt u liever gebeld worden? Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bestelt u ook een nieuw adresstempel? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over uw bestelling.

Wijziging doorgeven

Extra informatie bestellen frankeerstempel

U kunt bij het wijzigen van uw gegevens direct een nieuw adresstempel bestellen. De werkwijze voor het verzenden van de stempel is afhankelijk van de frankeermachine.

PostBase frankeermachine

Als u een PostBase (Mini) frankeermachine heeft, laden wij de stempel binnen twee weken in uw machine. U ontvangt een bericht van Francotyp-Postalia als uw stempel gereed is, met instructie hoe u de stempel kunt activeren.

Overige frankeermachines

Heeft u een ouder model frankeermachine, bijvoorbeeld een Mymail of Optimail? Dan ontvangt u de adresstempel binnen twee weken per post. Op de servicepagina van uw machine staat een instructie hoe u de stempel kunt laden in uw machine. Zie "Meest gestelde vragen", onder het kopje "Overige machine gerelateerde vragen".

Voor het maken van een adresstempel rekenen wij € 69,- productiekosten. Als u een Ultimail frankeermachine heeft komen daar nog € 100,- montagekosten bij. Er moet namelijk een FP-monteur bij u langskomen om de stempel te installeren.

Publiciteitsstempel

Wilt u behalve een nieuw adresstempel ook een nieuwe publiciteitsstempel bestellen (met uw logo, social media, website of reclameboodschap?). Bezoek dan onze pagina's voor het bestellen van deze reclamestempels.